Praca za granica
Informacje o USA
Nowe pzrepisy sponsorowania przez prace

Forum dyskusyjne przeniesione

Zapraszamy do dyskusji na nowym, lepszym forum: Ewiza Forum 2

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
   Forum Ewiza -> Sponsoring-> Nowe pzrepisy sponsorowania przez prace  
Autor Wiadomość
Polonus

Aplikuję o obywatelstwo
PostWysłany: 26.07.05, 4:31   Temat postu: Nowe pzrepisy sponsorowania przez prace Zacytuj zaznaczone
Czesc.
Zaczne moze od swojej sytuacji.Jestem z rzona na wizach f.Ja sie sponsoruje przez prace.Od 28 marca weszly nowe przepisy dotyczace sponsoringu przez prace i idzei to duzo szybciej.Niestety ja zaczalem sprawe 15 grudnia 2004 i ide starymi przepisami.n moje nieszczesie dla tych co ida jeszcze starymi przepisamistworzyli nowe biuro w texasie i wprowadzaja tam wsyztskie dane itd.Moje pytanie jest takie czy ktos wie cos na temat czasu oczekiwania jezeli ktos idze tymi starymi przepisami.Dodam ze kiedys czekalo sie na pozwolenie na praceod 1 do 1,5 roku i wlasnie obawiam sie zeby to sie przez ten abalagan nie wydluzylo.A moze ktos w ten sposb zalatwia papiery i ostatnio dostal pozwolenie na prace.Chcialbym wiedziec ktory termin teraz jestzalatwiany.Z gory dzieki za odpowiedzi jezeli sie takie pojawia
Powrót do góry

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
   Forum Ewiza -> Sponsoring Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1    

Administracja forum Ewiza nie ponosi odpowiedzialnosci za wypowiedzi użytkowników forum.  

Ebay  |  Aukcje internetowe |  Praca za granicą  | Zwrot podatku | aukcje ebay | ebay forum | ebay | Polen witze | praca | job | buy