Praca za granica
Informacje o USA
czy dostanie wize turystyczną??

Forum dyskusyjne przeniesione

Zapraszamy do dyskusji na nowym, lepszym forum: Ewiza Forum 2

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
   Forum Ewiza -> Jaką wizę wybrać-> czy dostanie wize turystyczną??  
Autor Wiadomość
zgrywus

Obywatel
PostWysłany: 30.07.05, 15:00   Temat postu: czy dostanie wize turystyczną?? Zacytuj zaznaczone
Witam!!
Moja dziewczyna chce starać się o wize turystyczną jednak nie wiem czy to dobre rozwiązanie... Zacznę od tego ze ja mam zielona karte, nawet gdybysmy sie pobrali to musialaby czekac jakies 5 lat Sad 3 lata temu skonczyla technikum handlowe w obecnej chwili pracuje, umowe ma na 9 miesiecy a niedlugo na stale na 3/4 etatu, zarobki srednie kolo 1000zl. Jak myślicie, jakie rozwiązanie wybrać??

dziękuję z góry za odpowiedzi

pozdrawiam!!
Powrót do góry
wiola

Konsul Generalny
PostWysłany: 30.07.05, 16:56   Temat postu: Odp:: czy dostanie wize turystyczną?? Zacytuj zaznaczone
nic nie stoi na przeszkodzie aby sie starac o turystyczną, warto sprobowac
powodzenia
Powrót do góry
m@dzia

Radca konsularny
PostWysłany: 01.08.05, 16:06   Temat postu: Odp:: czy dostanie wize turystyczną?? Zacytuj zaznaczone
jasen zgrywus niech TWoja dziewczyna próbuję isć do ambasady po turystyczna a z zieloną karta zawsze bedzie można wykozystać w dalszej kolejnośći tak na wszelki wypadek...jakby cos nie tak poszłoWink

Ale pewnosć siebie i bedzie oki;)
Powrót do góry
zgrywus

Obywatel
PostWysłany: 01.08.05, 21:33   Temat postu: Odp:: czy dostanie wize turystyczną?? Zacytuj zaznaczone
chyba bedzie trzeba zaryzykowac...
Powrót do góry

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
   Forum Ewiza -> Jaką wizę wybrać Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1    

Administracja forum Ewiza nie ponosi odpowiedzialnosci za wypowiedzi użytkowników forum.  

Ebay  |  Aukcje internetowe |  Praca za granicą  | Zwrot podatku | aukcje ebay | ebay forum | ebay | Polen witze | praca | job | buy