Praca za granica
Informacje o USA
po raz pierwszy

Forum dyskusyjne przeniesione

Zapraszamy do dyskusji na nowym, lepszym forum: Ewiza Forum 2

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
po raz pierwszy
   Forum Ewiza -> Wiza J1-> po raz pierwszy  
Autor Wiadomość
69agnieszka

Aplikuję o obywatelstwo
PostWysłany: 03.08.05, 10:20   Temat postu: po raz pierwszy Zacytuj zaznaczone
w tym tygodniu odbieram paszport i zamierzam ubiegac sie o wize chce jechac do bliskiej mi osoby bo on nie moze przylecieć nie zamierzam tam zostawac tam na stałe jedynie jakiś 2 mce max tutaj zostawiam dziecko i musze wrócić nie mam pojecia o jaka wize mam wystepować i wogóle czy nie porywam się z motyka na słońce ale coż serce nie sługa...dajcie znac co i jak Very Happy agness
Powrót do góry
m@dzia

Radca konsularny
PostWysłany: 03.08.05, 10:58   Temat postu: Odp:: po raz pierwszy Zacytuj zaznaczone
Agnieszka a wiec z tego co pisze z to najlepiej na turystyczną wizę w odwiedziny do znajomego, poczytaj troszkę forum gdzie masz opisane o wizie turystycznej do tego zaproszenei moze ewentualnie od znajomego.. dokumenty odnośnie że trzyma Cię tu dużo w POlsce i zę nie chcesz ucieć do USa no i pozytywne nastawienie... a i nie porywasz się z motyką na słońce każdy z nas ma sznse 50 na 50 wiec czas spróbowaćSmile

PZDR
Powrót do góry

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
   Forum Ewiza -> Wiza J1 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1    

po raz pierwszy  
  Administracja forum Ewiza nie ponosi odpowiedzialnosci za wypowiedzi użytkowników forum.  

Ebay  |  Aukcje internetowe |  Praca za granicą  | Zwrot podatku | aukcje ebay | ebay forum | ebay | Polen witze | praca | job | buy