Praca za granica
Informacje o USA
big apple is main;)

Forum dyskusyjne przeniesione

Zapraszamy do dyskusji na nowym, lepszym forum: Ewiza Forum 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2  
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
big apple is main;)
   Forum Ewiza -> Relacje-> big apple is main;)  
Autor Wiadomość
Qba_K

Kanclerz
PostWysłany: 03.08.05, 18:24   Temat postu: Odp:: big apple is main;) Zacytuj zaznaczone
Hej to znowu ja napisze co tam u mnie slychac Razz Ja se tesh lekko prace znalazlem stolarsko szpachluje , zdzieram podlogi , bafluje itd. 7$ na godzine no może być pozatym bylem w China Town wszedzie zulto :p joke no na Green Poincie co wiekszosc ludzi siedzi tam i boi się gdzie indziej ruszyc a jak wyjdo to bede jezdzic smiesznym autobusem za kturego drogo zaplacisz pozatym bylem na brooklyn bridge na manhattan bridge no i na najwiekszym moscie w NYC Verzana (hyba tak sie pisze Razz ) na Ground Zero odbudowali jush wszystko wokul ale budnkuf budowac nie zaczeli , bylem w macy's , Central Park , Coney Island nad Oceanem tam jest podobno najstarsze wesole maistewczko (jak skrzypi ja na nic nie wsiadalem Very Happy) no i fajne jest tam aquarium placisz 8 $ cos takiego i oglodasz rekiny itd mi sie podobalo. Pozatym bylem na Staten Island nie ma co tam robic ale czasami są tam fajne pikniki wiec mozna wyruszyc za darmo Staten Island Ferry , no bylem na Time Square nocą jak pisalem duzo ludzi ale mozna popatrzec , Rockefeler Center , Giellda Amerykańska , Muzeum Figur Woskowych , Ogrud Botaniczny przy Central Parku jest co zwiedzać na Downt Town Manhatan można popatrzec na New Jersey nom i jest jeszcze tego spro napisalem tego troche pare lat temu jak tu bylem zwiedzalem jeszcze takie fajne tu miejsce hazardu bardzo mi sie tam podobaalo tylko nie pamietam gdzie to jest pozatym jest upal , wilgotność no i to wszsycho pozdro Razz
Powrót do góry

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
   Forum Ewiza -> Relacje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2    

big apple is main;)  
  Administracja forum Ewiza nie ponosi odpowiedzialnosci za wypowiedzi użytkowników forum.  

Ebay  |  Aukcje internetowe |  Praca za granicą  | Zwrot podatku | aukcje ebay | ebay forum | ebay | Polen witze | praca | job | buy