Praca za granica
Informacje o USA
i po rozmowie 3 sierpień- Kraków

Forum dyskusyjne przeniesione

Zapraszamy do dyskusji na nowym, lepszym forum: Ewiza Forum 2

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
   Forum Ewiza -> Rozmowa z konsulem-> i po rozmowie 3 sierpień- Kraków  
Autor Wiadomość
jord

Aplikuję o obywatelstwo
PostWysłany: 03.08.05, 16:16   Temat postu: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków Zacytuj zaznaczone
trafiłam na konsula- mężczyznę, bardzo sympatyczny, uśmiechnięty, mówił z akcentem angielskim. Bałam się ogromnie i jak to wstresie jak miałąm nacisnąć na przycisk czerwony zaczęłam się śmiać i wtedy...chwila ciszy, strach i konsul też zaczął się śmiać....uśmiech na twarzy, nie rozbiegane oczy , nie jąkać się, spokojnie odpowiadać...Very Happy mam wize:D
Powrót do góry
radicall

Radca konsularny
PostWysłany: 03.08.05, 16:26   Temat postu: Odp:: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków Zacytuj zaznaczone
napisz cos wiecej o sobie, jakies dane i ewentualnie pytania od konsula Smile Gratuluje !!
Powrót do góry
Wtorek

Oficer konsularny
PostWysłany: 03.08.05, 16:27   Temat postu: Re: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków Zacytuj zaznaczone
jord napisał:
trafiłam na konsula- mężczyznę, bardzo sympatyczny, uśmiechnięty, mówił z akcentem angielskim. Bałam się ogromnie i jak to wstresie jak miałąm nacisnąć na przycisk czerwony zaczęłam się śmiać i wtedy...chwila ciszy, strach i konsul też zaczął się śmiać....uśmiech na twarzy, nie rozbiegane oczy , nie jąkać się, spokojnie odpowiadać...Very Happy mam wize:D

Jaki czerwony przycisk ? Laughing

Gratuluje.
Powrót do góry
m@dzia

Radca konsularny
PostWysłany: 03.08.05, 16:44   Temat postu: Odp:: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków Zacytuj zaznaczone
GRATULACJĘSmile
Powrót do góry
aneziss

Przedstawiciel konsulatu
PostWysłany: 03.08.05, 16:54   Temat postu: Odp:: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków Zacytuj zaznaczone
gratki Very Happy
Powrót do góry
jord

Aplikuję o obywatelstwo
PostWysłany: 03.08.05, 21:59   Temat postu: Odp:: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków Zacytuj zaznaczone
czerwony przycisk*-to naciska się przy okienku podczas rozmowy z konsulem, odciski palców pobierane są jak naciska się....
a co do pytań.....zapytał co studiuję( jestem studentką dzienną) i czy zaocznie czy dziennie, kto pokrywa koszty podróży(wójek), ile on ma lat, jaką ma prace, i kiedy ostatnio był w Polsce,czy mam kuzynów, co robią rodzice, na czyim jestem utrzymaniu, i w jakim celu lecę do USA a i na jak długo. powodzenia:)
Powrót do góry

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
   Forum Ewiza -> Rozmowa z konsulem Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1    

Administracja forum Ewiza nie ponosi odpowiedzialnosci za wypowiedzi użytkowników forum.  

Ebay  |  Aukcje internetowe |  Praca za granicą  | Zwrot podatku | aukcje ebay | ebay forum | ebay | Polen witze | praca | job | buy