| Autor |
Wiadomość |
jord

Aplikuję o obywatelstwo
|
Wysłany: 03.08.05, 16:16 Temat postu: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków |
 |
 |
trafiłam na konsula- mężczyznę, bardzo sympatyczny, uśmiechnięty, mówił z akcentem angielskim. Bałam się ogromnie i jak to wstresie jak miałąm nacisnąć na przycisk czerwony zaczęłam się śmiać i wtedy...chwila ciszy, strach i konsul też zaczął się śmiać....uśmiech na twarzy, nie rozbiegane oczy , nie jąkać się, spokojnie odpowiadać... mam wize:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
radicall

Radca konsularny
|
Wysłany: 03.08.05, 16:26 Temat postu: Odp:: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków |
 |
 |
napisz cos wiecej o sobie, jakies dane i ewentualnie pytania od konsula Gratuluje !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wtorek

Oficer konsularny
|
Wysłany: 03.08.05, 16:27 Temat postu: Re: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków |
 |
 |
| jord napisał: | trafiłam na konsula- mężczyznę, bardzo sympatyczny, uśmiechnięty, mówił z akcentem angielskim. Bałam się ogromnie i jak to wstresie jak miałąm nacisnąć na przycisk czerwony zaczęłam się śmiać i wtedy...chwila ciszy, strach i konsul też zaczął się śmiać....uśmiech na twarzy, nie rozbiegane oczy , nie jąkać się, spokojnie odpowiadać... mam wize:D |
Jaki czerwony przycisk ?
Gratuluje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
m@dzia

Radca konsularny
|
Wysłany: 03.08.05, 16:44 Temat postu: Odp:: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków |
 |
 |
GRATULACJĘ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aneziss

Przedstawiciel konsulatu
|
Wysłany: 03.08.05, 16:54 Temat postu: Odp:: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków |
 |
 |
gratki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jord

Aplikuję o obywatelstwo
|
Wysłany: 03.08.05, 21:59 Temat postu: Odp:: i po rozmowie 3 sierpień- Kraków |
 |
 |
czerwony przycisk*-to naciska się przy okienku podczas rozmowy z konsulem, odciski palców pobierane są jak naciska się....
a co do pytań.....zapytał co studiuję( jestem studentką dzienną) i czy zaocznie czy dziennie, kto pokrywa koszty podróży(wójek), ile on ma lat, jaką ma prace, i kiedy ostatnio był w Polsce,czy mam kuzynów, co robią rodzice, na czyim jestem utrzymaniu, i w jakim celu lecę do USA a i na jak długo. powodzenia:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|