Praca za granica
Informacje o USA
jak dostane teraz wize

Forum dyskusyjne przeniesione

Zapraszamy do dyskusji na nowym, lepszym forum: Ewiza Forum 2

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
jak dostane teraz wize
   Forum Ewiza -> Wiza turystyczna-> jak dostane teraz wize  
Autor Wiadomość
69agnieszka

Aplikuję o obywatelstwo
PostWysłany: 03.08.05, 20:37   Temat postu: jak dostane teraz wize Zacytuj zaznaczone
mam pytanko czy ja k dostane teraz wize choc ubiegam sie po raz pierwszy(daj boże zebym dostała)to czy musze kupowac bilet tam i z powrotem??? czy tylko w jedna strone bo nie wiem czy zostane 2 tyg czy 2 mce i na lotnisku zadają albo i nie pytanie po co do kogo zreszta niewazne jakie bo ja nie znam j.angielskiego co wtedy?????przeciez nie moge udwac niemowy
Powrót do góry
m@dzia

Radca konsularny
PostWysłany: 03.08.05, 22:10   Temat postu: Odp:: jak dostane teraz wize Zacytuj zaznaczone
Tak Agnieszko niemowy nie udawaj ale tez nie wiem czy jest dobry pomysł aby kupic bilet w jedną stronę kup w obie np. otwarty na powrót ze sama ustalisz date powrotu albo wybierz jakieś linie w ktorych pierwsza zmiana terminu jest bezpłatna... !! Pozatym z tego co się oreientuje bilet w jedną strone jest droższy... no ale to moje zdanie!!
A angielski nie martw sie podstawy moze zrozumiesz? a jeśli nie maja tłumaczy spokojnie bez stresów!! a teraz mysl o wizycie w ambasadzie , poczytaj forum tam gdzie jest o rozmowach i wrazeniach z ambasady... a to ze idzies pierwsy raz to nic nie szkodzi masz szanse jak kazdy z nas 50 na 50

POZDRAWIAM
Powrót do góry

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   
   Forum Ewiza -> Wiza turystyczna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1    

jak dostane teraz wize  
  Administracja forum Ewiza nie ponosi odpowiedzialnosci za wypowiedzi użytkowników forum.  

Ebay  |  Aukcje internetowe |  Praca za granicą  | Zwrot podatku | aukcje ebay | ebay forum | ebay | Polen witze | praca | job | buy